« Inapoi

FLORI DE NUNTA SI ARANJAMENTE FLORALE

Florile naturale si proaspete cu siguranta vor imbogati spiritul casatoriei. Culorile tale preferate sunt un criteriu important al nuntii, mai jos gasesti cateva idei de forme si culori. Te ajut sa ai buchetul de mireasa visata si potrivit personalitatii tale.

Pentru informatii legate de nunta, contactati dna. Noemi, 0721 216 315

alege paleta de culori preferata:

Intrebari

Ce fel de aranjamente florale pot fi comandate pentru nunta?

Principale: buchetul de mireasa (si separat un buchet special pentru aruncat peste umar), decor par mireasa, cocarda mire, lumanari nasi, cocarde nasi si parinti, cocarde rude apropiate, buchet nasa, buchete sau corsaje domnisoare de onoare, cocarde donmisori de onoare

Decor masini: aranjamente florale masina miresei, masina mirelui, masina nasilor

Decor biserica: arcada intrare, aranjamente pe stalpisori, cosulet petale de trandafiri, decor altar, pernita pentru verighete

Decor sala: arcada intrare, aranjamente florale masa prezidiu, decor mese invitati, globuri de flori pentru ringul de dans

Cu cat timp inainte ar trebui sa-mi comand florile?

Tot ce creeam vrem sa fie cat mai unic si de aceea nu putem sa avem foarte multe nunti pe weekend. Cu cat mai repede cu atat mai bine sa ai asigurata locul pentru ziua respectiva. Data finala a nuntii se poate sti deja din momentul rezervarii salii dar cel putin cu o luna inainte de nunta. Ultimele modificari sau cereri (de exemplu numarul aranjamentelor de mese sau a cocardelor) si clarificarea lor se intampla cu o saptamana inaintea evenimentului.

Ce fel de buchet imi aleg?

Fiecare mireasa are deja imaginea formata a buchetului de mireasa, dar sunt mai multe criterii importante care trebuie luate in considerare. Statura, de exemplu la o mireasa mica de statura nu se potriveste un buchet mare si rotund, croiul si culoarea rochiei de mireasa, personalitatea ta, locatia nuntii si culorile alese pentru sala pot influenta alegerea florilor.

De ce as alege un buchet de mireasa unic sau iesit din comun?

Nunta are ca personaj principal pe tine ca mireasa, iar buchetul tau va fi in centrul atenitiei, un astfel de buchet unic intensifica frumusetea ceremoniei. Se zice ca aceasta zi caracrerizeaza restul vietii voastre, onoreaza acest inceput si exprima-ti sentimentele ascunse.

De ce e bine sa comand florile dintr-un singur loc?

Ca intreaga nunta sa armonizeze, un aspect reprezinta florile care daca sunt bine alese vor da o nota de eleganta si echilibru a evenimentului. Buchetul de mireasa dicteaza linia principala la care sunt asortate celelalte aranjamente florale: cocarda mirelui, lumanarile nasilor, decorul de sala, etc. Daca aceste creatii florale vin din aceasi sursa ele sigur vor crea o ambianta placuta.

Cu cat timp inainte se fac aranjamentele si buchetul de mireasa?

Creatiile florale de nunta trebuie sa fie cele mai frumoase, prospetimea lor influenteaza durata de viata si aspectul florilor. Aranjamentele de masa pot fi facute cu maxim o zi inaintea nuntii, iar buchetul de mireasa, cocardele, corsajele, lumanarile nasilor sunt facute doar cu cateva ore inaintea evenimentului.

Cat rezista buchetul de mireasa?

Buchetele de mireasa si aranjamentele florale de nunta trebuie sa reziste o zi, ziua nuntii. Florile din buchetele clasice legate au rezisenta mai scazuta si trebuiesc tinute in apa cand se poate. Buchetele cu suport sunt dotate cu burete floral care retine apa pe timp indelungat, cu usurinta. Exista flori care rezista fara apa si cateva zile, buchetul din aceste flori iti da o siguranta in plus.

Aranjamentul de masina se poate pune si la masa de prezidiu?

Nu este indicat deoarece aceste aranjamente se pot distruge foarte usor, din diferite cauze (soare, ploaie, temperatura ridicata sau foarte scazuta, sofer, drum lung, etc.) si nu cred ca e de riscat aspectul mesei principale.

Ce se intampla cu florile si aranjamentele dupa nunta?

Creatiile florale sunt ale voastre, ele pot fi cadouri foarte placute cate le puteti oferi invitatilor.

CONTACT

Floraria Anemone Arad
Arad

ORAR
08 – 20
09 – 22
10 – 18
Luni – Vineri
Sambata
Duminica

Noemi Zabojszky-Horvath
+40 (721) 216 315

contact@floraria-anemone.ro

» trimite un mesaj