« Inapoi

Acesta este site-ul oficial al Florariei ANEMONE

Drepturile de autor asupra întregului conţinut aparţin în totalitate a Floraria ANEMONE, proprietatea Zabojszky-Horvath Noemi i.i. in continuare numit: noi, prin site, website, pagina integem pagina online a Florariei ANEMONE aflata la adresa http://floraria-anemone.ro

Drepturi de autor

Drepturile de autor asupra acestui site si asupra informatiilor si sistemului software disponibile pe acest site apartin Florariei ANEMONE. Toate drepturile sunt rezervate. Toate materialele apartin proprietarului care a acordat dreptul Florariei ANEMONE de a utiliza materialul. Sunt interzise reproducerea, duplicarea, copierea, transferul, distribuirea, pastrarea directa, modificarea, descarcarea sau alte tipuri de exploatare a informatiilor disponibile pe acest site, fara acordul prealabil scris din partea noastra.

Prin utilizarea acestei pagini web sunteti de acord cu:

– copierea sau tiparirea materialelor aflate pe site este interzis
– linkurile spre acest site sau spre continut trebuie sa fie valide, fara nofollow
– nu ne asumam raspunderea pentru unele pierderi sau pagube cauzate de informatiile aflate pe acest website
– ne rezervam dreptul de a modifica datele inscrise pe acest site si structura paginii fara preaviz

Reguli de confidenţialitate

Nu raspundem pentru continutul site-urilor la care aceast site face trimitere. Datele si informatiile sunt prezentate in site sunt in scopuri informative.

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site, cu exceptia noastra, precum si realizarea de link-uri, fara acordul prealabil al nostru, da dreptul unilateral si neechivoc ca noi sa facem uz de toate prerogativele de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.

Ne rezervam dreptul de a publica date impersonale, cum ar fi numarul vizitatorilor, numarul serviciilor folosite, pe scurt statistici, oferite de alte pagini web terte. Orice schimbare a acestor reguli de confidentialitate vor fi comunicate pe aceasta pagina. Informatiile indirect colectate inainte de implementarea schimbarilor vor fi asigurate in conformitate cu vechile reguli de confidenţialitate.